Курсы Английского языка Львов Изучение Английского языка - Курсы Разговорного Английского Step UP
курсы английского языка во Львове — ул. Шпитальна, 9 (рядом с ТЦ "Магнус"), офис 5а, Львов UA 79000, Украина
» » Курсы Английского языка Львов Отзывы
Просмотров: 398
Голосов: 8

Курсы Английского языка Львов Отзывы

Благодаря значительному опыту работы, мы получили от наших выпускников большое количество искренних и объективных отзывов о качестве обучения на курсах Английского языка Step UP.

Отзывы выпускников курса Start Talking (детальнее про курc)

Step UP - Курсы английского отзывы Start Talking - 001Step UP - Курсы английского отзывы Start Talking - 001 Step UP - Курсы английского языка отзывы Start Talking - 002Step UP - Курсы английского языка отзывы Start Talking - 002 Step UP - Курсы английского отзывы Start Talking - 003Step UP - Курсы английского отзывы Start Talking - 003 Step UP - Курсы английского языка отзывы Start Talking - 004Step UP - Курсы английского языка отзывы Start Talking - 004 Step UP - Курсы английского отзывы Start Talking - 005Step UP - Курсы английского отзывы Start Talking - 005 Step UP - Курсы английского языка отзывы Start Talking - 006Step UP - Курсы английского языка отзывы Start Talking - 006 Step UP - Курсы английского отзывы Start Talking - 007Step UP - Курсы английского отзывы Start Talking - 007 Step UP - Курсы английского языка отзывы Start Talking - 008Step UP - Курсы английского языка отзывы Start Talking - 008 Step UP - Курсы английского отзывы Start Talking - 009Step UP - Курсы английского отзывы Start Talking - 009 Step UP - Курсы английского языка отзывы Start Talking - 010Step UP - Курсы английского языка отзывы Start Talking - 010 Step UP - Курсы английского отзывы Start Talking - 011Step UP - Курсы английского отзывы Start Talking - 011 Step UP - Курсы английского языка отзывы Start Talking - 012Step UP - Курсы английского языка отзывы Start Talking - 012

Отзывы выпускников курса Keep Talking (детальнее про курс)

Step UP - Курсы английского отзывы Keep Talking - 001Step UP - Курсы английского отзывы Keep Talking - 001 Step UP - Курсы английского языка отзывы Keep Talking - 002Step UP - Курсы английского языка отзывы Keep Talking - 002 Step UP - Курсы английского отзывы Keep Talking - 003Step UP - Курсы английского отзывы Keep Talking - 003 Step UP - Курсы английского языка отзывы Keep Talking - 004Step UP - Курсы английского языка отзывы Keep Talking - 004 Step UP - Курсы английского отзывы Keep Talking - 005Step UP - Курсы английского отзывы Keep Talking - 005 Step UP - Курсы английского языка отзывы Keep Talking - 006Step UP - Курсы английского языка отзывы Keep Talking - 006 Step UP - Курсы английского отзывы Keep Talking - 007Step UP - Курсы английского отзывы Keep Talking - 007 Step UP - Курсы английского языка отзывы Keep Talking - 008Step UP - Курсы английского языка отзывы Keep Talking - 008 Step UP - Курсы английского отзывы Keep Talking - 009Step UP - Курсы английского отзывы Keep Talking - 009 Step UP - Курсы английского языка отзывы Keep Talking - 010Step UP - Курсы английского языка отзывы Keep Talking - 010 Step UP - Курсы английского отзывы Keep Talking - 011Step UP - Курсы английского отзывы Keep Talking - 011 Step UP - Курсы английского языка отзывы Keep Talking - 012Step UP - Курсы английского языка отзывы Keep Talking - 012

Отзывы выпускников курса Conversational Training (детальнее про курс)

Step UP - Курсы английского отзывы Conversational Training - 001Step UP - Курсы английского отзывы Conversational Training - 001 Step UP - Курсы английского языка отзывы Conversational Training - 002Step UP - Курсы английского языка отзывы Conversational Training - 002 Step UP - Курсы английского отзывы Conversational Training - 003Step UP - Курсы английского отзывы Conversational Training - 003 Step UP - Курсы английского языка отзывы Conversational Training - 004Step UP - Курсы английского языка отзывы Conversational Training - 004 Step UP - Курсы английского отзывы Conversational Training - 005Step UP - Курсы английского отзывы Conversational Training - 005 Step UP - Курсы английского языка отзывы Conversational Training - 006Step UP - Курсы английского языка отзывы Conversational Training - 006 Step UP - Курсы английского отзывы Conversational Training - 007Step UP - Курсы английского отзывы Conversational Training - 007 Step UP - Курсы английского языка отзывы Conversational Training - 008Step UP - Курсы английского языка отзывы Conversational Training - 008 Step UP - Курсы английского отзывы Conversational Training - 009Step UP - Курсы английского отзывы Conversational Training - 009 Step UP - Курсы английского языка отзывы Conversational Training - 010Step UP - Курсы английского языка отзывы Conversational Training - 010 Step UP - Курсы английского отзывы Conversational Training - 011Step UP - Курсы английского отзывы Conversational Training - 011 Step UP - Курсы английского языка отзывы Conversational Training - 012Step UP - Курсы английского языка отзывы Conversational Training - 012

Отзывы выпускников курса Английский для подростков (детальнее про курс)

Step UP - Курсы английского для подростков отзывы - 001Step UP - Курсы английского для подростков отзывы - 001 Step UP - Курсы английского языка для подростков отзывы - 002Step UP - Курсы английского языка для подростков отзывы - 002 Step UP - Курсы английского для подростков отзывы - 003Step UP - Курсы английского для подростков отзывы - 003 Step UP - Курсы английского языка для подростков отзывы - 004Step UP - Курсы английского языка для подростков отзывы - 004 Step UP - Курсы английского для подростков отзывы - 005Step UP - Курсы английского для подростков отзывы - 005 Step UP - Курсы английского языка для подростков отзывы - 006Step UP - Курсы английского языка для подростков отзывы - 006 Step UP - Курсы английского языка для подростков отзывы - 007Step UP - Курсы английского языка для подростков отзывы - 007 Step UP - Курсы английского для подростков отзывы - 008Step UP - Курсы английского для подростков отзывы - 008 Step UP - Курсы английского языка для подростков отзывы - 009Step UP - Курсы английского языка для подростков отзывы - 009 Step UP - Курсы английского для подростков отзывы - 010Step UP - Курсы английского для подростков отзывы - 010 Step UP - Курсы английского языка для подростков отзывы - 011Step UP - Курсы английского языка для подростков отзывы - 011 Step UP - Курсы английского для подростков отзывы - 012Step UP - Курсы английского для подростков отзывы - 012

Отзывы про курсы Английского языка во Львове Step UP

№100. Наталя (2017-11-13)
Курси Step UP дуже хороші, Викладач доступно, цікаво та зрозуміло все пояснювала новий матеріал. Загалом мені сподобалась методика навчання.
№99. Оксана (2017-09-15)
Для мого початкового рівня навчання проводилось цікаво і не відбивало бажання вчитися. Приємний стиль викладання привертав увагу мене як учня, до граматики, яку я зовсім не пам'ятала (а не зубрити). За весь курс не було бажання не прийти, бо не цікаво.
№98. Олександра (2017-08-04)
Враження чудові, не очікувала, що почну говорити, думала що в моєму віці це неможливо.
№97. Наталя (2017-07-20)
Мені дуже сподобались курси Step UP. Викладач була СУПЕР, дуже добре все пояснювала і приділяла всім однакову увагу. Заняття були цікаві та веселі.
№96. Олександр (2017-04-23)
Враження склалось позитивне. Завдяки курсам я отримав багато нових знань та перестав боятись англійської мови та зрозумів, що це не дуже складно. Також приємно вразила методика та високий рівень викладання.
№95. Оля (2017-02-21)
Дуже задоволена викладачем, тому що дуже якісно і доступно надає матеріал і поєднує граматику з лексикою. До усіх слухачів уважна і пояснює кілька разів, якщо є якісь непорозуміння. Групою також дуже задоволена. Атмосфера просто чудова. Хотілось б щоб і наступна група була така ж. Курси чудові, тому буду рекомендувати знайомим.
№94. Наталя (2017-01-23)
Враження тільки позитивні, з великим задоволенням відвідувала заняття. Дякую Step UP!
№93. Соломія (2016-11-28)
Поки що навчанням на курсах англійської мови Step up задоволена. Викладач подобається: професійно підготовлений, добре тримає позитивно-робочу атмосферу в групі. Плани занять продумані дуже добре і цікаво. Якщо все так буде далі, із задоволенням запишусь на вищий курс:)
№92. stepup (2016-09-13)
Цитата: Oksana
використовувати такий текст "
If women don't exist all the money in the world would have no reason.
If women didn't exist all the money in the world would have no reason.
If woman not existed all the money in the world wouldn't have no reason.
If women will not existed all the money in the world wouldn't have no reason."
для тексту - це крок до приниження жінок. я просто шокована. якби не було жінок, по-перше, не було б людства. Якщо ви позиціонуєте себе як сучасна і етична компанія, заберіть, будь-ласка, це принизливе сексистське питання з тексту!


Оксана! Нам дуже шкода, що Ви сприйняли цю фразу так близько до серця. Це лише жарт в американському стилі. Повірте, що ніхто не мав наміру ображати чи принижувати жінок. Ми сподівались лише на Вашу посмішку :)
№91. Oksana (2016-09-06)
використовувати такий текст "
If women don't exist all the money in the world would have no reason.
If women didn't exist all the money in the world would have no reason.
If woman not existed all the money in the world wouldn't have no reason.
If women will not existed all the money in the world wouldn't have no reason."
для тексту - це крок до приниження жінок. я просто шокована. якби не було жінок, по-перше, не було б людства. Якщо ви позиціонуєте себе як сучасна і етична компанія, заберіть, будь-ласка, це принизливе сексистське питання з тексту!
№90. Іван (2016-04-22)
Мені дуже сподобалась ця школа, і я буду продовжувати навчання. Все, що персонал школи хотів показати - він показав. Відчувався нестандартний підхід. Дуже сподобалось те, що пояснювались такі речі, яких в книжках не знайдеш, а вони є дуже важливі.
№89. Настя (2016-01-23)
Дякую за Вашу роботу. На мою думку все вам вдається. Хороші викладачі, уважні і терпеливі ( це великий + ) і методика ведення уроків. Дуже легко з Вашою допомогою подолала мовний бар"єр.
№88. Алла (2015-06-08)
Задоволена курсом навчання - хороша група, хороші викладачі, приємна атмосфера на заняттях та цікаві теми
№87. Sofiya (2015-05-29)
I like Step UP. When I came there at first time, I was scared. I couldn't speak, but Step UP has helped me to overcome it
№86. МАРІАННА (2015-01-14)
Я дуже задоволена Центром Розмовної Англійської Step UP
№85. Андрій (2014-10-29)
На курсах StepUp дуже легко і швидко можна вивчити мову. На заняттях весело і вони швидко проходять. Викладачі дуже добре пояснюють матеріал.
№84. Наталія (2014-07-15)
Це школа, яка за короткий час дає можливість подолати мовний барєр. Відвідувала курс із задоволенням!
№83. stepup (2014-04-01)
Цитата: Саша
Прикро, що при проходженні тестів онлайн не можна переглянути питання з неправильними відповідями, щоб проаналізувати неточності та помилки

Цей онлайн-тест розроблено виключно для тих, хто бажає вивчати англійську в Step UP. Аналіз відповідей можна провести в офісі під час усної співбесіди, яка є необхідною для всіх, хто хоче записатись на наші курси.
№82. Саша (2014-03-10)
Прикро, що при проходженні тестів онлайн не можна переглянути питання з неправильними відповідями, щоб проаналізувати неточності та помилки
№81. Olha- Start Talking (2014-02-27)
Step UP is very good English school for me. Our lessons were interesting and funny. I see great results after 4 months. I'm not afraid to get into the English-speaking countries becouse I can communicate with people about simple things.
Thanks to our wonderful teacher! See you on the course Keep Talking
№80. ярина (2013-12-31)
Я полюбила ці курси, викладача, одногрупників, усіх.... ви вмієте зацікавити народ...
№79. Анастасія (2013-12-31)
New Days, New Time, New Moments
Ahead Are Waiting For You, May
These 365 Days Light Up Your Life,
Happy New Year 2014)))
З найкращими побажаннями всім учасникам Step up!!!
Ваша Настя))***
№78. Solomiia (2013-12-13)
I lked this courses. I think I raised my level of English knowledge. Classes were different and interesting every day. Most of all I enjoyed that we discussed about the various topics in English.
№77. Max (2013-11-05)
Мені дуже сподобалось тут навчатись. Програма доволі цікава та сприяє швидкому вивченню англійської мови. Буду продовжувати вивчати англійську у вас
№76. Taras (2013-05-24)
Step up is very cool speaking classes for teenagers.Lessons are very interesting and teacher explained new material very understandable.I like it and BBS :)
№75. Андрій (2013-03-21)
Сподобалось абсолютно все! Щиро дякую Наталі за професійне викладання
№74. Teyah (2012-09-14)
Me and this article, stitnig in a tree, L-E-A-R-N-I-N-G!
№73. Mahfood (2012-09-14)
I watned to spend a minute to thank you for this.
№72. stepup (2012-07-20)
Просимо взяти до уваги, що помилки у відгуках допускають випускники курсу Start Talking, які починають вивчати англійську з "нуля".
Тому, якщо наші випускники за 4 місяці вивчення англійської мови з "нуля" вже в змозі висловити свої враження про навчання в Step UP англійською мовою (нехай і з помилками правопису) - ми пишаємось такими результатами.
До того ж, це підтверджує, що всі відгуки є абсолютно реальними.
SO, WE DO OUR BEST!
№71. оксана (2012-05-30)
чи можливо у вас за місяць червень підготуватись до тестів з англійської в магістратуру львівської політехніки- іспит на початку липня
тести різні на кожну спеціальність
№70. Владислав (2012-05-24)
Дуже сподобався спосіб проведення занять, дружній і дуже добре підібраний як і викладацький колектив, так і тих , хто зі мною навчався. Сподобалося те, що після закінчення навчання, залишилися лише гарні спогади , емоції і знання.
№69. Tetiana (2012-02-24)
I’ve enjoyed taking your classes so much. It was a fun, interesting and cognitive experience. I am thankful to my teacher for making my English much better.
I’ll miss you! :)
№68. stepup (2012-02-14)
Шановна Ліля! Вартість курсів розташовано на сторінці "Ціни"
№67. Ліля (2012-02-04)
Скільки буде коштувати курс, якщо я хочу вдосконалюватись?
№66. Галина (2012-02-03)
Мені все сподобалось. До кожного учня підібрано індивідуальний підхід. Добре підібраний матеріал, легко засвоюється.
№65. Христина (2012-01-27)
Зважаючи на індивідуальний підхід до кожного, хорошу систему подання матеріалу та його закріплення, вдалий підбір потрібних тем та завдань, я отримала хороші знання та задоволення від навчального процесу. Рекомендую всім вчитись в школі Step UP.
№64. Анн@ (2011-12-21)
Сподобалось те, що наша викладач Інна здійснює індивідуальний підхід до кожного студента; викладання матеріалу; на уроці вільно себе почуваєш- це допомагає у засвоєнні матеріалу;
№63. Taras (2011-12-01)
Hi, My name is Taras. I had lessons in English. When I come in “Step UP”, I didn’t speak English. At the beginning it was hard, but After samtime, I started to anderstand it. In reality ticher’s are the best. To stady English you nit go the lesons.
I’m not ideal student, becose I did not go to the lessons.
I would recommend teachers welcome people from the world to communicate with students.
Taras =)
№62. Роман (2011-11-21)
Дуже сподобався стиль викладання, ставлення до слухачів. Дуже добре навчанню допомагає роздатковий матеріал по кожній з тем.
№61. Микола (2011-10-31)
Вважаю, що курси Step UP є чудовою можливістю дізнатися про інші країни, вивчити мову, знайти нових друзів та отримати насправді якісну, кваліфіковану допомогу у навчанні. За період навчання я дізнався багато нової інформації. А підхід нашого педагога переконаний є найкращим за багато років мого навчання у ВУЗах. Курси є повністю збалансовані щодо письмової та усної роботи. І я переконаний, що студенти які будуть тут навчатися будуть задоволені.
№60. Ліля (2011-10-11)
Відвідуючи курси "Step Up", мені дуже сподобалися заняття з професійним викладачем. Заняття дуже цікаві, найбільше сподобалось заняття з Діном, американцем. Це було захоплююче!!!
№59. Марія (2011-08-11)
Звісно, мені дуже повезло з групою і викладачем! Усі наші заняття від першого
до останнього були веселими, захоплюючими та іноді могли тривати
трошки більше ніж 2 години =))). Але вражає мене те, що я змогла навчитися
і полюбити англійську зовсім не витрачаючи багато часу, не мучаючись і не дістаючи людей навколо :) От так от...
Окреме дякую за Наталію! Вона знахідка!!!
№58. Орест (2011-08-05)
Мені сподобалась методика викладання мого викладача Інни.
№57. Наталя (2011-08-03)
Надзвичайно цікаве навчання, дуже хороші викладачі!
№56. Катерина (2011-07-26)
На даних курсах мені сподобалось те, що викладання матеріалу практичне, відповідає сучасним вимогам для базового вивчення англійської мови. Також кожне заняття було цікавим і викладач Інна намагалась якомога більше подати інформації для якісного засвоєння мови.
№55. Оксана (2011-07-16)
Викладач Олена – професійний, цікавий педагог, який вміє знайти слабкі місця членів групи, доступно пояснити матеріал.
Все було чудово, особливо можливість займатись у формі “Conversational Club”. Більше можна тільки побажати вправ на прослуховування англійських текстів та ігор.
№54. Макс (2011-07-14)
Все добре, я доволен
№53. Христина (2011-06-28)
Найбільше мені сподобалась приємна і невимушена атмосфера на уроках, доступне викладання матеріалу. Заняття проводились цікаво, тому вчитися було легко. І я залюбки б продовжила навчання у «Центрі розмовної англійської StepUP» і надалі, якщо уроки будуть проводитись у першій половині дня.
№52. Мирослав (2011-06-13)
Мені все сподобалось!
№51. роксолана (2011-06-12)
Сподобалось зрозуміле і доступне для кожної людини пояснення теми, гарне ставлення, організованість занять, приємна атмосфера на занятті. Хотілося б тестовий контроль після кожного практичного заняття.
№50. Ада (2011-06-10)
Спасибо судьбе, которая заставила меня позвонить в «Центр Разговорного Английского StepUP». Очень приятные и квалифицированные преподаватели. Курс организован интересно и насыщенно. Я, как учитель, могу высоко оценить профессионализм Оленки.
№49. Леся (2011-06-08)
Заняття дуже позитивні і цікаві, багато розмовляли англійською на різні теми. Побажання: перевіряти д/з в обов’язковому порядку. Дякую.
№48. mariana (2011-06-06)
I was pleased to visit English lessons in English school “Step UP”. For me it was very interesting. I improved my English in speaking and grammar. Our teacher Yuliana helped me to understand that things that I didn’t know before. Our lessons were very exciting and sometimes even funny, because of our great group. In general everything was very cool and nice! Thank you, Yuliana!
№47. Віталій (2011-06-04)
З першого заняття я був здивований, що більшість часу ми говорили і мало писали. Тому кожне заняття проходило дуже швидко. Крім того, атмосфера на заняттях була дуже дружньою.
№46. Марина (2011-06-03)
Я задоволена, що обрала саме Центр Розмовної Англійської StepUP, особливо викладачем Юліаною. Я набула певних знань і мені цікаво було відвідувати ці курси. Заняття не були нудними і час минав дуже швидко. Більше часу приділялось саме розмовному англійському і теми були сучасними та відвертими.
№45. Оля (2011-06-01)
Навчання було дуже ефективним. Викладач просто супер! Вміє найти спільну мову з учнями та завжди рада допомагати нам. Під час заняття дізналась багато нових слівта покращила рівень граматики, письмової та усної англійської. Пані Олена заохочує всіх до навчання і це дає свої результати. Як викладачем, так і людиною, я дуже нею задоволена.
№44. Михайлина (2011-05-29)
На будь-яких заняттях в певній степені результат залежить від викладача. В нас викладач був дуже добрим, вона вміла правильно подати і пояснити інформацію. Було приємно з вами співпрацювати.
№43. Ірина (2011-05-27)
Мені все сподобалось. Сподобалась викладач Інна, тому що має підхід до кожного студента. Гарно пояснювала матеріал, все було зрозуміло. На заняттях було завжди цікаво.
№42. Наталія (2011-05-27)
У «Центрі розмовної англійської Step UP» працюють лише висококваліфіковані, ввічливі працівники. Надзвичайно приємна атмосфера. Кожне наступне заняття проходить у більш цікавій формі. Завдяки цьому центру мої знання збагатились. Тому раджу всім прийти на навчання у Step UP. Дякую!!!
Курсы Английского языка Step UP Центр Разговорного Английского Step UP
курсы Английского языка Львов
(032) 247-2303; (067) 451-0723; (093) 143-77-60
Адрес: ул. Шпитальна, 9 (рядом с ТЦ "Магнус"), офис 5а
Львов UA 79000, Украина
site: www.stepup.com.ua
e-mail: office@stepup.com.ua
разговорные
курсы английского языка
за 4 месяца
коммуникативная методика
Мы в соцсетях
Опросник
Що Ви вважаєте найважливішим при виборі курсів:

 
All Right Reserved - Step UP
Все права защищены. Использование информации без активной гиперссылки запрещено. Google
Политика Конфиденциальности
+38 032 247 23 03
+38 067 451 07 23
+38 093 143 77 60
вакансии
обратная  связь