курсы английского языка во Львове по Коммуникативной методике — ул. Костюшко, 2, этаж 2, Львов UA 79000, Украина
Курсы Английского языка Львов Изучение Английского языка - Курсы Разговорного Английского Step UP
Ви БУДЕТЕ говорить на Английском!
с 2010 года ТОЛЬКО во ЛЬВОВЕ
Отзывы наших выпускников
про качество обучения, работу преподавателей и полученные результаты
Коммуникативный подход предполагает, что ЗА ОДИН КУРС ОБУЧЕНИЯ слушатель должен овладеть ВСЕМИ ПРИМЕНЯЕМЫМИ В УСТНОЙ РЕЧИ ВРЕМЕНАМИ с навыками их ПРАКТИЧЕСКОГО ИСПОЛЬЗОВАНИЯ

Курсы Английского языка Львов Отзывы

Переглядів: 2 239
Голосів: 58

Благодаря значительному опыту работы, мы получили от наших выпускников большое количество искренних и объективных отзывов о качестве обучения на курсах Английского языка Step UP.

Отзывы выпускников курса Start Talking (детальнее про курc)

Курсы английского языка Львов отзывы Start Talking 68-015 Курсы английского языка отзывы Start Talking 68-014 Курсы английского Львов отзывы Start Talking 68-013 Курсы английского языка Львов отзывы Start Talking 68-012 Курсы английского языка отзывы Start Talking 68-011 Курсы английского Львов отзывы Start Talking 68-010 Курсы английского языка Львов отзывы Start Talking 68-009 Курсы английского языка отзывы Start Talking 68-008 Курсы английского Львов отзывы Start Talking 68-007 Курсы английского языка Львов отзывы Start Talking 68-006 Курсы английского языка отзывы Start Talking 68-005 Курсы английского Львов отзывы Start Talking 68-004 Курсы английского языка Львов отзывы Start Talking 68-003 Курсы английского языка отзывы Start Talking 68-002 Курсы английского Львов отзывы Start Talking 68-001 Курсы английского отзывы Start Talking-045 Курсы английского отзывы Start Talking-044 Курсы английского отзывы Start Talking-043 Курсы английского отзывы Start Talking-042 Курсы английского отзывы Start Talking-041 Курсы английского отзывы Start Talking-040 Курсы английского отзывы Start Talking-039 Курсы английского отзывы Start Talking-038 Курсы английского отзывы Start Talking-037 Курсы английского отзывы Start Talking-036 Курсы английского отзывы Start Talking-035 Курсы английского отзывы Start Talking-034 Курсы английского языка отзывы Start Talking-033 Курсы английского языка отзывы Start Talking-032 Курсы английского языка отзывы Start Talking-031 Курсы английского языка отзывы Start Talking-030 Курсы английского языка отзывы Start Talking-029 Курсы английского языка отзывы Start Talking-028 Курсы английского языка отзывы Start Talking-027 Курсы английского языка отзывы Start Talking-026 Курсы английского языка отзывы Start Talking-025 Курсы английского языка отзывы Start Talking-024 Курсы английского Львов отзывы Start Talking-023 Курсы английского Львов отзывы Start Talking-022 Курсы английского Львов отзывы Start Talking-021 Курсы английского Львов отзывы Start Talking-020 Курсы английского Львов отзывы Start Talking-019 Курсы английского Львов отзывы Start Talking-018 Курсы английского Львов отзывы Start Talking-017 Курсы английского Львов отзывы Start Talking-016 Курсы английского Львов отзывы Start Talking-015 Курсы английского Львов отзывы Start Talking-014 Курсы английского Львов отзывы Start Talking-013 Курсы английского языка Львов отзывы Start Talking-012 Курсы английского языка Львов отзывы Start Talking-011 Курсы английского языка Львов отзывы Start Talking-010 Курсы английского языка Львов отзывы Start Talking-009 Курсы английского языка Львов отзывы Start Talking-008 Курсы английского языка Львов отзывы Start Talking-007 Курсы английского языка Львов отзывы Start Talking-006 Курсы английского языка Львов отзывы Start Talking-005 Курсы английского языка Львов отзывы Start Talking-004 Курсы английского языка Львов отзывы Start Talking-003 Курсы английского языка Львов отзывы Start Talking-002 Курсы английского языка Львов отзывы Start Talking-001

Отзывы выпускников курса Keep Talking (детальнее про курс)

Курсы английского Львов отзывы Keep Talking-065 Курсы английского Львов отзывы Keep Talking-064 Курсы английского Львов отзывы Keep Talking-063 Курсы английского языка отзывы Keep Talking-062 Курсы английского языка отзывы Keep Talking-061 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-060 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-059 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-058 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-057 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-056 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-055 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-054 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-053 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-052 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-051 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-050 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-049 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-048Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-047 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-046 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-045 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-044 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-043 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-042 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-041 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-040 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-039 Курсы английского языка Львов отзывы Keep Talking-038 Курсы английского Львов отзывы Keep Talking-037 Курсы английского Львов отзывы Keep Talking-036 Курсы английского Львов отзывы Keep Talking-035Курсы английского Львов отзывы Keep Talking-034 Курсы английского Львов отзывы Keep Talking-033 Курсы английского Львов отзывы Keep Talking-032 Курсы английского Львов отзывы Keep Talking-031 Курсы английского Львов отзывы Keep Talking-030 Курсы английского Львов отзывы Keep Talking-029 Курсы английского Львов отзывы Keep Talking-028 Курсы английского Львов отзывы Keep Talking-027 Курсы английского Львов отзывы Keep Talking-026 Курсы английского языка отзывы Keep Talking-025 Курсы английского языка отзывы Keep Talking-024 Курсы английского языка отзывы Keep Talking-023 Курсы английского языка отзывы Keep Talking-022Курсы английского языка отзывы Keep Talking-021 Курсы английского языка отзывы Keep Talking-020 Курсы английского языка отзывы Keep Talking-019 Курсы английского языка отзывы Keep Talking-018 Курсы английского языка отзывы Keep Talking-017 Курсы английского языка отзывы Keep Talking-016 Курсы английского языка отзывы Keep Talking-015 Курсы английского языка отзывы Keep Talking-014 Курсы английского отзывы Keep Talking-013 Курсы английского отзывы Keep Talking-012 Курсы английского отзывы Keep Talking-011 Курсы английского отзывы Keep Talking-010 Курсы английского отзывы Keep Talking-009Курсы английского отзывы Keep Talking-008 Курсы английского отзывы Keep Talking-007 Курсы английского отзывы Keep Talking-006 Курсы английского отзывы Keep Talking-005 Курсы английского отзывы Keep Talking-004 Курсы английского отзывы Keep Talking-003 Курсы английского отзывы Keep Talking-002 Курсы английского отзывы Keep Talking-001

Отзывы выпускников курса Conversational Training (детальнее про курс)

Курсы английского Львов отзывы Conversational Training-063 Курсы английского Львов отзывы Conversational Training-062 Курсы английского языка отзывы Conversational Training-061 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-060 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-059 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-058 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-057 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-056 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-055 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-054 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-053 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-052 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-051 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-050 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-049 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-048Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-047 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-046 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-045 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-044 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-043 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-042 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-041 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-040 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-039 Курсы английского языка Львов отзывы Conversational Training-038 Курсы английского Львов отзывы Conversational Training-037 Курсы английского Львов отзывы Conversational Training-036 Курсы английского Львов отзывы Conversational Training-035Курсы английского Львов отзывы Conversational Training-034 Курсы английского Львов отзывы Conversational Training-033 Курсы английского Львов отзывы Conversational Training-032 Курсы английского Львов отзывы Conversational Training-031 Курсы английского Львов отзывы Conversational Training-030 Курсы английского Львов отзывы Conversational Training-029 Курсы английского Львов отзывы Conversational Training-028 Курсы английского Львов отзывы Conversational Training-027 Курсы английского Львов отзывы Conversational Training-026 Курсы английского языка отзывы Conversational Training-025 Курсы английского языка отзывы Conversational Training-024 Курсы английского языка отзывы Conversational Training-023 Курсы английского языка отзывы Conversational Training-022Курсы английского языка отзывы Conversational Training-021 Курсы английского языка отзывы Conversational Training-020 Курсы английского языка отзывы Conversational Training-019 Курсы английского языка отзывы Conversational Training-018 Курсы английского языка отзывы Conversational Training-017 Курсы английского языка отзывы Conversational Training-016 Курсы английского языка отзывы Conversational Training-015 Курсы английского языка отзывы Conversational Training-014 Курсы английского отзывы Conversational Training-013 Курсы английского отзывы Conversational Training-012 Курсы английского отзывы Conversational Training-011 Курсы английского отзывы Conversational Training-010 Курсы английского отзывы Conversational Training-009Курсы английского отзывы Conversational Training-008 Курсы английского отзывы Conversational Training-007 Курсы английского отзывы Conversational Training-006 Курсы английского отзывы Conversational Training-005 Курсы английского отзывы Conversational Training-004 Курсы английского отзывы Conversational Training-003 Курсы английского отзывы Conversational Training-002 Курсы английского отзывы Conversational Training-001

Отзывы выпускников курса Англійська для подростков (детальнее про курс)

Курсы английского языка для подростков Львов отзывы-039 Курсы английского языка для школьников Львов отзывы-038 Курсы английского языка для подростков Львов отзывы-037 Курсы английского языка для школьников Львов отзывы-036 Курсы английского языка для подростков Львов отзывы-035 Курсы английского языка для школьников Львов отзывы-034 Курсы английского языка для подростков Львов отзывы-033 Курсы английского языка для школьников Львов отзывы-032 Курсы английского языка для подростков Львов отзывы-031 Курсы английского языка для школьников Львов отзывы-030 Курсы английского языка для подростков Львов отзывы-029 Курсы английского для школьников Львов отзывы-028 Курсы английского для подростков Львов отзывы-027Курсы английского для школьников Львов отзывы-026 Курсы английского для подростков Львов отзывы-025 Курсы английского для школьников Львов отзывы-024 Курсы английского для подростков Львов отзывы-023 Курсы английского для школьников Львов отзывы-022 Курсы английского для подростков Львов отзывы-021 Курсы английского для школьников Львов отзывы-020 Курсы английского для подростков Львов отзывы-019 Курсы английского для школьников Львов отзывы-018 Курсы английского для подростков Львов отзывы-017 Курсы английского языка для школьников отзывы-016 Курсы английского языка для подростков отзывы-015 Курсы английского языка для школьников отзывы-014Курсы английского языка для подростков отзывы-013 Курсы английского языка для школьников отзывы-012 Курсы английского языка для подростков отзывы-011 Курсы английского языка для школьников отзывы-010 Курсы английского языка для подростков отзывы-009 Курсы английского языка для школьников отзывы-008 Курсы английского языка для подростков отзывы-007 Курсы английского языка для школьников отзывы-006 Курсы английского языка для подростков отзывы-005 Курсы английского для школьников отзывы-004 Курсы английского для подростков отзывы-003 Курсы английского для школьников отзывы-002 Курсы английского для подростков отзывы-001

Отзывы выпускников курса Express (детальнее про курс)

Експрес курсы английского отзывы-008 Експрес курсы английского отзывы-007 Експрес курсы английского языка отзывы-006 Експрес курсы английского языка отзывы-005 Експрес курсы английского Львов отзывы-004 Експрес курсы английского Львов отзывы-003 Експрес курсы английского языка Львов отзывы-002 Експрес курсы английского языка Львов отзывы-001


Отзывы про курсы Английского языка во Львове Step UP

№200. (2021-05-18)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Навчанням я задоволена, мені подобається методика викладання. Ми багато спілкувались англійською і це було для мене найголовнішим.
№199. (2021-05-18)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Мені сподобався формат викладання, атмосфера на заняттях дуже позитивна.Можу порадити ці курси тим хто хоче подолати мовний барєр
№198. (2021-01-29)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Лише позитивні враження від навчання в " Step Up".Хороша методика викладання,заняття цікаві, обговорили багато тем (від сім'ї і до генетичного клонування).Викладач Олена дуже професійна, толерантна і приємна. В групі завжди була дружня атмосфера. Я навчалась на курсі "Start Talking" та " Keep Talking", хотілось би продовжити. Раджу всім, хто хоче розмовляти англійською.
№197. (2021-01-29)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
I finished the Keep Talking course. Olena is very nice and professional techer. She explains the material very interesting and comes up with different games. Two hours of classes passed very quickly. I am happy to recommend Step Up courses to anyone who wants to improve their spoken English. Thank you Olena!
№196. (2020-12-27)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Враження позитивні, було цікаво та весело. Я вивчила багато слів, які б навряд чи вивчала самотужки і вони мені пригодяться при поїздці закордон, бо теми були цікаві й потрібні.
№195. (2020-12-27)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Отримала приємні враження від навчання на цих курсах. Подолала мовний бар’єр, сподобалась група, кількість осіб та рівень знань у всіх був початковий. Було комфортно та цікаво навчатись. Викладач пояснював матеріал доступно та зрозуміло для кожного. Були цікаві ігри та вправи, за допомогою яких мова засвоюється краще і є змога вчитись говорити. Буду рекомендувати ці курси знайомим.
№194. (2020-12-27)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Я дуже радий, що зміг вивчити англійську мову та навіть розговорився. Планую продовжити вивчення саме тут, бо якщо я за 3 місяці стільки навчився, то далі взагалі буду говорити вільно
№193. (2020-12-24)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Курси мені сподобались, я задоволений, що відвідував їх і отримав також безцінні знання. хочу відмітити, насамперед, викладача, яка вела в нас ці курси, її методику викладання та подачу матеріалу – все супер!
№192. (2020-12-24)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Курси проводяться дуже цікаво. Ходив на заняття з надзвичайною охотою, навіть сам дивувався, що мені хочеться йти на заняття
№191. (2020-12-19)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Враження лише позитивні! Хороший психологічний клімат на заняттях – запорука нашого прогресу, рівень подачі матеріалу дуже доступний та цікавий.
№190. (2020-12-18)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Чудово продуманий процес навчання, який приносить не лише користь, але й задоволення. Хороша атмосфера в групі та професійний викладач Анна забезпечили комфортні умови для навчання. завдяки цим курсам я отримав необхідні базові знання, які тепер можна поглиблювати в будь якому напрямку. ДЯКУЮ ВАМ!
№189. (2020-09-24)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Курс "Keep talking" допоміг мені подолати мовний бар'єр і нарешті заговорити англійською! Для мене підібрали групу, в якій мені було комфортно вчитись. Окрема подяка Олені, яка завжди була на позитиві і змогла зробити навчання дійсно цікавим)
№188. (2020-06-30)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Навчання в Step UP надзвичайно ефективне. Тут я навчилася висловлювати свою думку. Цікаві завдання та чудові викладачі!
№187. (2020-02-05)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Великий позитив в тому, що в Step Up є послідовність в рівнях вивчення англійської. Дуже цікаві різноманітні теми уроків, потрібних в різних ситуаціях, різні сучасні методи, багато розмовного часу на уроках, невеликі групи. Загалом атомосфера позитиву і бажання навчити кожного.Дякую викладачу Оксані, ви професіонал своєї справи.Успіхів вам і всій команді Step Up!
№186. (2020-01-04)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Подобається відвідувати ці курси! Заняття проходять цікаво і невимушено, в групі невелика кількість людей, що дозволяє кожному приділити достатньо уваги. Дуже подобається викладач, яка проводить заняття легко і цікаво, роблячи акцент на спілкуванні. Дякую Вам за Вашу роботу!
№185. (2019-11-20)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Великою перевагою даних курсів вважаю те, що під час навчання багато розмовної практики. Також задоволена граматичними поясненнями викладача, постановкою вимови. Відчуваю покращення рівня англійської мови після даного курсу. Дякую!
№184. (2019-08-07)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
I'm happy to be a student of Step Up school. It gives me what I wanted – spoken English in a friendly atmosphere with highly qualified teacher. I'll be glad to continue studying here.
№183. (2019-04-27)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
The main result is that I`ve found a new job! These courses are really helpful. Thanks!
№182. (2019-02-27)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
It was cool! Thank you Step UP. I don't afraid to speak English any more and I improved my english skills.
№181. (2019-02-27)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
The course was excellent. I would like to thank our teacher for providing us with useful and interesting materials. I really enjoyed everything we did on the course. Some lessons was really inspiring and motivating.
№180. (2018-12-06)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Вже раніше навчалась у школі Step UP, все сподобалось, саме тому продовжила своє навчання саме тут. І не розчарувалась, бо знову все було чудесно:)
№179. (2018-10-21)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
I liked this course very much. For me it was very interesting. Our lessons were very exiting and funny, because of our great group. I see great result after 4 month. Thanks to our wonderful teacher for making my English level much better. In general, everything was very nice and cool. Thank you!
№178. (2018-08-22)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Навчався на бізнес-курсі. Цікаво, весело, корисне бізнес наповнення, бізнес листування, нові теми, які були складними, але цікаво подавались (напр., опис графіків загалом).
Шкода, що запізнювався –18:30 було зашвидко:) Для мене було б добре 19:00
Загалом всім задоволений. Так тримати!
№177. (2018-07-25)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Зазвичай не залишаю відгуків, але власне тут відбувся переломний момент в моїй англійській. Дуже рекомендую саме Step UP усім. Тут завжди цікаво, легко, комфортно. В мене був ідеальний викладач. Дякую безмежно!
№176. (2018-04-21)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Від проведених уроків задоволена. Nice teacher!!!? майбутнє навчання однозначно буду продовжувати в групах де практикують розмовну мову в більшій мірі.
№175. (2018-03-18)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Час проведений на курсах був чудовий та продуктивний. Дуже дякую за такий доступний спосіб підходу та викладання до учнів.
№174. (2017-12-20)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
I`m happy to be a student of Step UP school. It gives me what I wanted - speaking English in a friendly atmosphere with a highly qualified teacher. I`ll be glad to continue studying here!:)
№173. (2017-11-13)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Курси Step UP дуже хороші, Викладач доступно, цікаво та зрозуміло все пояснювала новий матеріал. Загалом мені сподобалась методика навчання.
№172. (2017-09-15)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Для мого початкового рівня навчання проводилось цікаво і не відбивало бажання вчитися. Приємний стиль викладання привертав увагу мене як учня, до граматики, яку я зовсім не пам'ятала (а не зубрити). За весь курс не було бажання не прийти, бо не цікаво.
№171. (2017-08-04)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Враження чудові, не очікувала, що почну говорити, думала що в моєму віці це неможливо.
№170. (2017-07-20)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Мені дуже сподобались курси Step UP. Викладач була СУПЕР, дуже добре все пояснювала і приділяла всім однакову увагу. Заняття були цікаві та веселі.
№169. (2017-04-23)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Враження склалось позитивне. Завдяки курсам я отримав багато нових знань та перестав боятись англійської мови та зрозумів, що це не дуже складно. Також приємно вразила методика та високий рівень викладання.
№168. (2017-02-21)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Дуже задоволена викладачем, тому що дуже якісно і доступно надає матеріал і поєднує граматику з лексикою. До усіх слухачів уважна і пояснює кілька разів, якщо є якісь непорозуміння. Групою також дуже задоволена. Атмосфера просто чудова. Хотілось б щоб і наступна група була така ж. Курси чудові, тому буду рекомендувати знайомим.
№167. (2017-01-23)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Враження тільки позитивні, з великим задоволенням відвідувала заняття. Дякую Step UP!
№166. (2016-11-28)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Поки що навчанням на курсах англійської мови Step up задоволена. Викладач подобається: професійно підготовлений, добре тримає позитивно-робочу атмосферу в групі. Плани занять продумані дуже добре і цікаво. Якщо все так буде далі, із задоволенням запишусь на вищий курс:)
№165. (2016-09-13)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Цитата: Oksana
використовувати такий текст "
If women don't exist all the money in the world would have no reason.
If women didn't exist all the money in the world would have no reason.
If woman not existed all the money in the world wouldn't have no reason.
If women will not existed all the money in the world wouldn't have no reason."
для тексту - це крок до приниження жінок. я просто шокована. якби не було жінок, по-перше, не було б людства. Якщо ви позиціонуєте себе як сучасна і етична компанія, заберіть, будь-ласка, це принизливе сексистське питання з тексту!


Оксана! Нам дуже шкода, що Ви сприйняли цю фразу так близько до серця. Це лише жарт в американському стилі. Повірте, що ніхто не мав наміру ображати чи принижувати жінок. Ми сподівались лише на Вашу посмішку :)
№164. (2016-09-06)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
використовувати такий текст "
If women don't exist all the money in the world would have no reason.
If women didn't exist all the money in the world would have no reason.
If woman not existed all the money in the world wouldn't have no reason.
If women will not existed all the money in the world wouldn't have no reason."
для тексту - це крок до приниження жінок. я просто шокована. якби не було жінок, по-перше, не було б людства. Якщо ви позиціонуєте себе як сучасна і етична компанія, заберіть, будь-ласка, це принизливе сексистське питання з тексту!
№163. (2016-04-22)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Мені дуже сподобалась ця школа, і я буду продовжувати навчання. Все, що персонал школи хотів показати - він показав. Відчувався нестандартний підхід. Дуже сподобалось те, що пояснювались такі речі, яких в книжках не знайдеш, а вони є дуже важливі.
№162. (2016-01-23)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Дякую за Вашу роботу. На мою думку все вам вдається. Хороші викладачі, уважні і терпеливі ( це великий + ) і методика ведення уроків. Дуже легко з Вашою допомогою подолала мовний бар"єр.
№161. (2015-06-08)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Задоволена курсом навчання - хороша група, хороші викладачі, приємна атмосфера на заняттях та цікаві теми
№160. (2015-05-29)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
I like Step UP. When I came there at first time, I was scared. I couldn't speak, but Step UP has helped me to overcome it
№159. (2015-01-14)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Я дуже задоволена Центром Розмовної Англійської Step UP
№158. (2014-10-29)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
На курсах StepUp дуже легко і швидко можна вивчити мову. На заняттях весело і вони швидко проходять. Викладачі дуже добре пояснюють матеріал.
№157. (2014-07-15)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Це школа, яка за короткий час дає можливість подолати мовний барєр. Відвідувала курс із задоволенням!
№156. (2014-04-01)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Цитата: Саша
Прикро, що при проходженні тестів онлайн не можна переглянути питання з неправильними відповідями, щоб проаналізувати неточності та помилки

Цей онлайн-тест розроблено виключно для тих, хто бажає вивчати англійську в Step UP. Аналіз відповідей можна провести в офісі під час усної співбесіди, яка є необхідною для всіх, хто хоче записатись на наші курси.
№155. (2014-03-10)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Прикро, що при проходженні тестів онлайн не можна переглянути питання з неправильними відповідями, щоб проаналізувати неточності та помилки
№154. (2014-02-27)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Step UP is very good English school for me. Our lessons were interesting and funny. I see great results after 4 months. I'm not afraid to get into the English-speaking countries becouse I can communicate with people about simple things.
Thanks to our wonderful teacher! See you on the course Keep Talking
№153. (2013-12-31)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Я полюбила ці курси, викладача, одногрупників, усіх.... ви вмієте зацікавити народ...
№152. (2013-12-31)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
New Days, New Time, New Moments
Ahead Are Waiting For You, May
These 365 Days Light Up Your Life,
Happy New Year 2014)))
З найкращими побажаннями всім учасникам Step up!!!
Ваша Настя))***
№151. (2013-12-13)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
I lked this courses. I think I raised my level of English knowledge. Classes were different and interesting every day. Most of all I enjoyed that we discussed about the various topics in English.
№150. (2013-11-05)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Мені дуже сподобалось тут навчатись. Програма доволі цікава та сприяє швидкому вивченню англійської мови. Буду продовжувати вивчати англійську у вас
№149. (2013-05-24)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Step up is very cool speaking classes for teenagers.Lessons are very interesting and teacher explained new material very understandable.I like it and BBS :)
№148. (2013-03-21)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Сподобалось абсолютно все! Щиро дякую Наталі за професійне викладання
№147. (2012-09-14)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Me and this article, stitnig in a tree, L-E-A-R-N-I-N-G!
№146. (2012-09-14)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
I watned to spend a minute to thank you for this.
№145. (2012-07-20)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Просимо взяти до уваги, що помилки у відгуках допускають випускники курсу Start Talking, які починають вивчати англійську з "нуля".
Тому, якщо наші випускники за 4 місяці вивчення англійської мови з "нуля" вже в змозі висловити свої враження про навчання в Step UP англійською мовою (нехай і з помилками правопису) - ми пишаємось такими результатами.
До того ж, це підтверджує, що всі відгуки є абсолютно реальними.
SO, WE DO OUR BEST!
№144. (2012-05-30)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
чи можливо у вас за місяць червень підготуватись до тестів з англійської в магістратуру львівської політехніки- іспит на початку липня
тести різні на кожну спеціальність
№143. (2012-05-24)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Дуже сподобався спосіб проведення занять, дружній і дуже добре підібраний як і викладацький колектив, так і тих , хто зі мною навчався. Сподобалося те, що після закінчення навчання, залишилися лише гарні спогади , емоції і знання.
№142. (2012-02-24)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
I’ve enjoyed taking your classes so much. It was a fun, interesting and cognitive experience. I am thankful to my teacher for making my English much better.
I’ll miss you! :)
№141. (2012-02-14)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Шановна Ліля! Вартість курсів розташовано на сторінці "Ціни"
№140. (2012-02-04)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
[left]Скільки буде коштувати курс, якщо я хочу вдосконалюватись?[/left]
№139. (2012-02-03)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Мені все сподобалось. До кожного учня підібрано індивідуальний підхід. Добре підібраний матеріал, легко засвоюється.
№138. (2012-01-27)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Зважаючи на індивідуальний підхід до кожного, хорошу систему подання матеріалу та його закріплення, вдалий підбір потрібних тем та завдань, я отримала хороші знання та задоволення від навчального процесу. Рекомендую всім вчитись в школі Step UP.
№137. (2011-12-21)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Сподобалось те, що наша викладач Інна здійснює індивідуальний підхід до кожного студента; викладання матеріалу; на уроці вільно себе почуваєш- це допомагає у засвоєнні матеріалу;
№136. (2011-12-01)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Hi, My name is Taras. I had lessons in English. When I come in “Step UP”, I didn’t speak English. At the beginning it was hard, but After samtime, I started to anderstand it. In reality ticher’s are the best. To stady English you nit go the lesons.
I’m not ideal student, becose I did not go to the lessons.
I would recommend teachers welcome people from the world to communicate with students.
Taras =)
№135. (2011-11-21)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Дуже сподобався стиль викладання, ставлення до слухачів. Дуже добре навчанню допомагає роздатковий матеріал по кожній з тем.
№134. (2011-10-31)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Вважаю, що курси Step UP є чудовою можливістю дізнатися про інші країни, вивчити мову, знайти нових друзів та отримати насправді якісну, кваліфіковану допомогу у навчанні. За період навчання я дізнався багато нової інформації. А підхід нашого педагога переконаний є найкращим за багато років мого навчання у ВУЗах. Курси є повністю збалансовані щодо письмової та усної роботи. І я переконаний, що студенти які будуть тут навчатися будуть задоволені.
№133. (2011-10-11)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Відвідуючи курси "Step Up", мені дуже сподобалися заняття з професійним викладачем. Заняття дуже цікаві, найбільше сподобалось заняття з Діном, американцем. Це було захоплююче!!!
№132. (2011-08-11)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Звісно, мені дуже повезло з групою і викладачем! Усі наші заняття від першого
до останнього були веселими, захоплюючими та іноді могли тривати
трошки більше ніж 2 години =))). Але вражає мене те, що я змогла навчитися
і полюбити англійську зовсім не витрачаючи багато часу, не мучаючись і не дістаючи людей навколо :) От так от...
Окреме дякую за Наталію! Вона знахідка!!!
№131. (2011-08-05)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Мені сподобалась методика викладання мого викладача Інни.
№130. (2011-08-03)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Надзвичайно цікаве навчання, дуже хороші викладачі!
№129. (2011-07-26)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
На даних курсах мені сподобалось те, що викладання матеріалу практичне, відповідає сучасним вимогам для базового вивчення англійської мови. Також кожне заняття було цікавим і викладач Інна намагалась якомога більше подати інформації для якісного засвоєння мови.
№128. (2011-07-16)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Викладач Олена – професійний, цікавий педагог, який вміє знайти слабкі місця членів групи, доступно пояснити матеріал.
Все було чудово, особливо можливість займатись у формі “Conversational Club”. Більше можна тільки побажати вправ на прослуховування англійських текстів та ігор.
№127. (2011-07-14)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Все добре, я доволен
№126. (2011-06-28)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Найбільше мені сподобалась приємна і невимушена атмосфера на уроках, доступне викладання матеріалу. Заняття проводились цікаво, тому вчитися було легко. І я залюбки б продовжила навчання у «Центрі розмовної англійської StepUP» і надалі, якщо уроки будуть проводитись у першій половині дня.
№125. (2011-06-13)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Мені все сподобалось!
№124. (2011-06-12)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Сподобалось зрозуміле і доступне для кожної людини пояснення теми, гарне ставлення, організованість занять, приємна атмосфера на занятті. Хотілося б тестовий контроль після кожного практичного заняття.
№123. (2011-06-10)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Спасибо судьбе, которая заставила меня позвонить в «Центр Разговорного Английского StepUP». Очень приятные и квалифицированные преподаватели. Курс организован интересно и насыщенно. Я, как учитель, могу высоко оценить профессионализм Оленки.
№122. (2011-06-08)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Заняття дуже позитивні і цікаві, багато розмовляли англійською на різні теми. Побажання: перевіряти д/з в обов’язковому порядку. Дякую.
№121. (2011-06-06)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
I was pleased to visit English lessons in English school “Step UP”. For me it was very interesting. I improved my English in speaking and grammar. Our teacher Yuliana helped me to understand that things that I didn’t know before. Our lessons were very exciting and sometimes even funny, because of our great group. In general everything was very cool and nice! Thank you, Yuliana!
№120. (2011-06-04)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
З першого заняття я був здивований, що більшість часу ми говорили і мало писали. Тому кожне заняття проходило дуже швидко. Крім того, атмосфера на заняттях була дуже дружньою.
№119. (2011-06-03)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Я задоволена, що обрала саме Центр Розмовної Англійської StepUP, особливо викладачем Юліаною. Я набула певних знань і мені цікаво було відвідувати ці курси. Заняття не були нудними і час минав дуже швидко. Більше часу приділялось саме розмовному англійському і теми були сучасними та відвертими.
№118. (2011-06-01)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Навчання було дуже ефективним. Викладач просто супер! Вміє найти спільну мову з учнями та завжди рада допомагати нам. Під час заняття дізналась багато нових слівта покращила рівень граматики, письмової та усної англійської. Пані Олена заохочує всіх до навчання і це дає свої результати. Як викладачем, так і людиною, я дуже нею задоволена.
№117. (2011-05-29)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
На будь-яких заняттях в певній степені результат залежить від викладача. В нас викладач був дуже добрим, вона вміла правильно подати і пояснити інформацію. Було приємно з вами співпрацювати.
№116. (2011-05-27)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
Мені все сподобалось. Сподобалась викладач Інна, тому що має підхід до кожного студента. Гарно пояснювала матеріал, все було зрозуміло. На заняттях було завжди цікаво.
№115. (2011-05-27)
Курсы Английского языка Львов Step UP отзывы
У «Центрі розмовної англійської Step UP» працюють лише висококваліфіковані, ввічливі працівники. Надзвичайно приємна атмосфера. Кожне наступне заняття проходить у більш цікавій формі. Завдяки цьому центру мої знання збагатились. Тому раджу всім прийти на навчання у Step UP. Дякую!!!
Добавление комментария
Ваше Имя: